Veelgestelde vragen

 

Via Email: Stuur een email naar purchase@etipost.nl  met daarin uw gegevens, het aantal etiketten dat u wenst, het formaat, de drukkleur en als attachment uw afbeelding of ontwerp. Wij zullen dan zo snel mogelijk uw order in verwerking zetten. Bij vragen zullen wij contact met u opnemen.

Ja, u kunt in het bestelproces uw eigen ordernummer of referentie meegeven. Uw referentie of ordernummer zal ook op de orderbevestiging en op de factuur worden vermeld.

 

Nadat u de order heeft geplaast ontvangt u van ons binnen 24 uur een orderbevestiging. Email uw tekst, afbeelding, foto of ontwerp naar purchase@etipost.nl en verwijs dan naar dit ordernummer. Meer hoeft u niet te doen.  

Uw bestanden kunt u opsturen naar het e-mailadres purchase@etipost.nl

Bestanden kunt u naar eigen inzicht een naam geven. Hiervoor gelden dezelfde regels als die normaal voor het opslaan van een document gelden. Toch adviseren wij u spaties en andere leestekens te vermijden. Dit sluit eventuele problemen volledig uit.

ETIPOST ondersteunt de meeste bestandsformaten. Klik hier om de documentatie te downloaden als pdf. Indien wij niet kunnen werken met uw bestand zullen wij contact met u opnemen. 

ETIPOST is bereikbaar op alle browsers en mobiele apparaten.

Vragen over acties kunt u stellen aan ons verkoopteam. Bel met onze customer service op   telefoonnummer: +31 (0)10 2040300 of mail naar purchase@etipost.nl en wij helpen u zo snel mogelijk verder. 

ETIPOST is onderdeel van Labellord B.V. onderdeel van de NSD Labelling Group B.V. Bekijk www.labellord.eu en www.nsdinternational.com voor al onze producten.

Voor een optimaal eindresultaat van uw bedrukte etiketten is het van belang dat ETIPOST de juiste bestandsformaten van u ontvangt.

De informatie in onderstaande link is daarom een handig hulpmiddel om u hiermee verder op weg te helpen.

Klik hier voor de documentatie

De door u verstrekte gegevens worden gebruikt om uw order/offerte uit te voeren. ETIPOST gebruikt de door u verstrekte gegevens om met u te communiceren en u op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen.

ETIPOST verkoopt of stelt uw gegevens niet ter beschikking van derden.

U kunt onze leveringsvoorwaarden nalezen in een pdf document.

Voor de levering van producten en diensten op het gebied van hard- en software zijn aanvullende voorwaarden van toepassing.

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen of wilt u een van onze brochure's of catalogus aanvragen?
Stuur ons een e-mail: info@etipost.nl of bel 010 - 20 40 300. Wij zijn u graag van dienst!