Systemen

Als onderdeel van NSD International biedt onze afdeling Systemen u altijd een oplossing voor uw logistieke proces rondom het etiketteren.

 

Als onafhankelijk dienstverlener werken wij dan ook al tientallen jaren samen met alleen de meest gerenommeerde merken die hier een oplossing voor bieden. Daarnaast zijn we vooruitlopend op het gebied van ontwikkeling van nieuwe producten.

 

NSD International Systemen is de partner om uw labelling-processen zo efficiënt mogelijk te doen verlopen. Niet alleen het eenvoudig leveren van hard- en software, maar ook u telefonisch of op locatie van advies te voorzien geeft dit altijd zekerheid dat uw proces zo optimaal mogelijk verloopt.

 

Wij geven graag op uw eigen locatie een gratis demonstratie van ons uiteenlopende diensten en productenpakket. Onze ervaren hard- en software monteurs, die opgeleid zijn door onze partners, kunnen u dan als specialisten helpen met installatie en/of onderhoud.

 

Overzicht van wat de afdeling systemen voor u kan betekenen: 

Aanbrengen / Applicatie

NSD International verzorgt het aanbrengen van labels en etiketten op uw producten. Of dit nu gaat om een stand alone oplossing of geïntegreerd in uw productieproces. Wij leveren en onderhouden de hoogwaardige etiketteersystemen van PAGO en AVERY. Kwaliteit en betrouwbaarheid hebben onze keuze voor deze merken bepaald. Uiteraard is ook service en onderhoud bij ons in vertrouwde handen. Naast koop bieden wij ook verhuur van apparatuur aan.

 

Printen van Labels en etiketten

Om labels en etiketten van variabele informatie te voorzien maakt u gebruik van labelprinters. NSD-Systemen heeft een breed assortiment (thermo) transfer printers in het assortiment. Voor elke toepassing een passende printer. NSD Systemen voert de gerenommeerde merken Toshiba TEC, Zebra en CAB. NSD-Systemen is voor deze merken een premium dealer.

 

Supplies

Om uw printers aan het werk te houden heeft u labels, etiketten en printlinten nodig. NSD-Systemen heeft een breed assortiment blanco labels en etiketten op voorraad. Printlinten zijn er in veel formaten en kwaliteiten van standaard tot high-end voor zware toepassingen.

 

Service & Onderhoud

NSD Systemen beschikt over een eigen service- & onderhoudsdienst voor het vlekkeloos en duurzaam functioneren van uw print- en etiketteersystemen. Naast de mogelijkheid tot het afsluiten van een service-abonnement, bieden wij hulp bij systeemintegratie en geven wij additionele trainingen voor uw personeel.